Cum se alegi telefonul potrivit pentru un copil

Un copil foloseste un telefon sau orice alt dispozitiv exact ca un adult, dar cu informatii adecvate varstei. Este sigur faptul ca timpul acordat unui tip de infromare sau nevoi pe un telefon creste sau scade in functie de varsta. Un copil de 6 ani se indreapta catre divertisment de tip jocuri video ,pe cand un adolescent incepe investeste timp in socializarea cu prietenii sau familia.

Atat timp cat copilul se afla la o varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, telefonul acestuia o sa aibe o rata de viata redusa, iar aici parintele trebuie sa fie atent la costuri. Acestuia i-ar trebui un telefon cu o autnomie destul de ridicata cu scopul de a fi contactat la nevoie, un ecran potrivit pentru a-i satisface setea de jocuri video, dar dimensiunea potrivita pentru mainile sale. 

Cu toate aceste criterii in minte noi va recoamndam urmatoarele telefone: Samsung Galaxy A8 2018 (incepand de la 800 RON)Samsung Galaxy A51 (incepand de la 1.080 RON); Samsung Galaxy S8/S9 ( incepand de la 900 RON)

Un Adolescent deja intampina alte nevoi cand vine vorba de prietenul sau electronic. Acestia pun pret foarte mare pe imagine cat si pe socializare, dar si folosirea lui in scopuri educationale. Simtul responsabilitatii este deja crescut asa ca se poate opta pentru o varianta mai costisitoare cu scopul de a stasiface nevoile acestora. Totusi este de pus in calcul faptul ca adolescentii sunt influentati de trenduri, iar la urmatorul telefon nou aparut o sa vina cu noi dorinte. 

Observand aceste nevoi pe care le au adolescentii noi recomandam urmatoarele modele: iPhone SE 2020 (incepand de la 1.300 RON); Samsung Galaxy S20 (incepand de la 1.700 RON); iPhone XR (incepand de la 1.589 RON). 

Tehnologia este in continuara dezvoltare, trenduri o sa tot apara, iar copiii sunt cei care le urmeaza. Orice telefon ati alege pentru acestia este o alegere buna atat timp cat ii ascultati nevoile si aveti in calcul criteriile descrise de noi.

Site-ul nostru folosește cookies