4 sfaturi pentru menținerea sănătății bateriei telefonului tău

Pentru orice activitate, totul începe cu un singur lucru. Noțiuni de bază. Și întregul proces depinde de consistență. Nu există mult mai bine decât obiceiurile bune și un obicei se poate dezvoltă în doar 21 de zile.

Obiceiurile bune pot îmbunătăți semnificativ capacitatea bateriei telefonului. Asta înseamnă că trebuie să-l încărcii mai rar, va dura mai mult și dacă vei vinde vreodată dispozitivul, vei primi mai mulți bani pentru el.

 

Ține actualizările la zi

Cea mai recentă versiune a software-ului este de obicei cea mai eficientă și optimă. De aceea, merită să faci actualizările cât mai curând posibil.

Fiecare încărcare contează

Dacă îți încărci bateria telefonului de la 10% la 100%, este o singură încărcare. Dacă încărcați de două ori de la 60% la 100, este și o încărcare. Capacitatea bateriei scade ușor cu fiecare încărcare. De aceea, ar trebui să îți încărci telefonul doar dacă chiar ai nevoie de el.

Lumina ecranului scăzută

Cu cât este mai mică intensitatea consumului de energie al bateriei telefonului tău, cu atât o capacitate mai mică consumă. Pentru a face acest lucru, merită să te antrenezi să nu ai un ecran excesiv de luminos și, dacă este posibil, să foloseși o conexiune wi-fi, nu datele mobile. Și abordarea generală ar trebui să fie de a nu menține funcțiile pe care nu le utilizezi în acest moment.

Utilizează încărcare optimizată

Această înseamnă că telefonul se încarcă singur în modul optim. Telefonul învață tiparele de încărcare și utilizare și încarcă bateria numai atunci când este necesar și la momentul potrivit.

Site-ul nostru folosește cookies